Titlurile saptamanii. Cafea. Croissant.

 Cea mai buna reteta pentru un inceput revitalizant de duminica. Iata evenimentele saptamanii ce tocmai a trecut:

♦ Daca nu ati apucat inca sa ascultati speech-ul lui Oprah Winfrey de la Golden Globe despre “speaking your truth and sharing your personal story” si #metoo, va urez vizionare placuta:

Una dintre jurnalistele cele mai vechi si apreciate de la BBC (Carrie Gracie) a demisionat saptamana asta in semn de protest pentru inegalitatea salariala intre femei si barbati care ocupa aceeasi pozitie si au aceleasi responsabilitati:

H&M au dat urat cu bata in balta si au fost trasi la raspundere pentru folosirea unui baietel afro- american in reclama la un hanorac pe care scria “coolest monkey in the jungle”. Inca isi mai cer scuze si probabil ca o vor mai face o perioada luuunga de acum in colo.

Holly Butcher – o tanara din Australia, care a decedat pe 4 ianuarie de cancer osos, a lasat posteritatii un mesaj motivational foarte puternic, si cred ca merita citit de toata lumea. Ne ajuta sa ne aducem aminte ce conteaza cu adevarat in viata! (daca sunteti mai emotivi, sa aveti un pachet de servetele aproape). Click pe imagine pentru a citi intreg mesajul:

Cele mai bune carti ale anului 2017 au fost votate de utilizatorii Goodreads: