Participa la ResUmE daca vrei sa devii om de HR

Cu avant primavaratic, asociata DaAfaceri organizeaza un eveniment care se adreseaza tinerilor ce vor sa isi croiasca o cariera in domeniul resurselor umane.

Pe scurt, acestia vor sa va prezinte care este diferenta dintre o firma de recrutare si un departament de resurse umane al unei companii si totodata sa va faca cunostinta cu specialisti din domeniu. Acum aveti ocazia sa aflati ce trebuie sa faceti pentru a deveni om de HR.

Cand si unde?

Desfasurat pe parcursul a 3 zile: 27-28-29 martie, ResUmE le va oferi studentilor participanti oportunitatea de a interactiona direct cu profesionisti din acest domeniu,  in cadrul departamentului de HR al Oracle Romania si in compania de consultanta in HR, Dr. Pendl &Dr. Piswanger Romania.

Care este scopul acestui eveniment?

Sa ii ajute pe cei interesati sa inteleaga mai bine activitatile care se desfasoara in culise si de ce;

Sa prezinte diferentele, avantajele si dezavantajele dintre departament si agentie si mai ales de ce se intampla ca acestea sa colaboreze;

Sa ii orienteze pe cei interesati catre deschiderea propriilor agentii prin prezentarea plusurilor si minusurilor dar si cu ajutorul sfaturilor primite de la oameni cu experienta in domeniu;

Cum se procedeaza?

Se vor selecta cinsprezece studenti, care vor fi impartiti in grupe de cate cinci si vor petrece pe rand cate o zi alaturi de profesionisti in HR, in interiorul unui departament dintr-o companie cat si intr-o agentie de resurse umane, dupa cum urmeaza:

 

 Ziua 1    Ziua 2  Ziua 3

Agentie HR

 Grupa 1  Grupa 3 Grupa 2

Departament HR

 Grupa 2  Grupa 1  Grupa 3

 

Unde te poti inscrie?

Inscrierile se fac pe blogul evenimentului ResUmE, in perioada 12 – 16 martie.

 

Care este profilul candidatului?

Student al ciclului de licenta sau masterand;

Pasionat de domeniul resurselor umane;

Poseda cunostinte din acest domeniu ce vor fi testate prin formularul de inscriere si prin participarea la un interviu;

Dinamic, sociabil, curios, inteligent;

Dornic sa participe activ si sa  interactioneze cu moderatorii workshop-urilor, pentru a asigura desfasurarea lor intr-un mod cat mai dinamic, facand astfel posibila aparitia unor dezbateri si discutii libere, pe cat de provocatoare, pe atat de folositoare participantilor.

Asta nu-i tot!!

Pentru a aprofunda cele invatate pe parcursul celor trei zile, un student va fi premiat cu o saptamana de shadowing in cadrul companiei  Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania.