Lucruri pe care Specialistul HR ar vrea sa i le spuna Managerului

(via Human Capital Magazine)

 

1. Niciodata sa nu imi dai de lucru la inceputul zilei. Te rog sa astepti pana la ora 5, cand ma pregatesc sa ies pe usa si atunci sa intrunesti o „sedinta de urgenta” in care trebuie sa discutam planificarea de resurse umane.

2. Daca imi dai de rezolvat o „treaba urgenta”, te rog, vino din cinci in cinci minute si intreaba-ma daca mai am mult pana o termin. Asta imi va da un “boost” la capitoulul productivitate.

3. Pleaca intotdeauna fara sa imi spui unde te duci; este foarte provocator pentru creativitatea mea sa inventez diverse scuze referitor la locul in care esti.

4. Daca imi dai mai multe sarcini de rezolvat, te rog sa nu imi spui care dintre ele este prioritara. Lasa-ma pe mine sa ghicesc.

5.Da-ti toata silinta pentru a ma tine la birou pana tarziu. Doar imi place foarte mult la job si nu e ca si cand as avea si altceva de facut.

6.Daca vreo sarcina pe care am dus-o la indeplinire ti-a placut, ai grija sa nu imi spui despre asta, ca nu cumva sa ma gandesc la vreo promovare.

7. Sa nu ma prezinti niciodata oamenilor cu care vorbesti, atunci cand sunt si eu in camera. Spiritualitatea si memoria mea vor lucra pentru mine atunci cand ii voi revedea.

8.Daca e ceva ce nu iti place la munca mea, ai grija sa spui tuturor, imi place sa fiu celebra in conversatiile de birou.

 

* Acest text este um pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.  🙂

 

 

 

Enhanced by Zemanta