La multi ani, 2013!

Un nou inceput. Ador noile inceputuri. Ianuarie e momentul perfect pentru a da un refresh vietilor noastre si pentru a ne pune la punct rezolutiile pentru anul ce tocmai a inceput.

Am doar cateva rezolutii, legate de viata profesionala si blog:

Sa citesc mai mult. Peste tot am liste salvate cu titluri de carti pe care vreau sa le citesc. Anul acesta se vor transforma in realitate, nu vor ramane doar scrise pe undeva. Chiar in prima saptamana din ianuarie am sa merg sa imi refac stocul de carti.

Sa ma concentrez mai mult pe proiectul meu personal. (pentru cei care nu au un proiect personal, ar trebui sa se gandeasca la inceperea unuia). Proiectul meu personal este acest blog si mi-am propus ca anul acesta sa ii acord ceva mai multa atentie. Am sa imi alcatuiesc un calendar cu prioritizarea scrierii articolelor, sa postez mai multe poze facute de mine, sa fiu ceva mai activa pe social media.

Networking , mai mult networking. In 2013 mi-am propus sa particip la cat mai multe evenimente din domeniul resurselor umane si din blogging, pentru a cunoaste cat mai multe persoane si pentru a-mi consolida reteaua profesionala.

Voi ce rezolutii aveti pentru anul care tocmai a inceput? O sa fie 2013 anul vostru?