Angajatori de Top

Dupa experienta placuta de la Digital Divas, astazi am fost la Angajatori de Top sa studiez ofertele de locuri de munca ale marilor companii si pot spune ca am fost placut impresionata de numarul mare de tineri care au venit la eveniment si de organizarea destul de buna pe care acesta a avut-o.

Fiecare companie a incercat sa isi faca prezentarea cat mai atragatoare pentru a-i determina pe candidati sa aplice la joburile lor. ING, de exemplu,  a oferit portocale, insa nu oricum, ci dintr-un container simpatic:

Mi-a placut si faptul ca cineva te intreba inca de la intrare daca ai un CV, era cat pe ce sa nu pot intra din aceasta cauza, pentru ca m-am dus acolo in scop pur informativ. Am incercat sa fac niste poze, insa in ameteala si aglomeratia care era, nu sunt foarte bune din punct de vedere calitativ.

Din cate am putut observa la Oracle, EA si la Samsung erau cele mai mari “aglomerari umane” in jurul pranzului cand am ajuns eu), adevarate cozi de candidati care vroiau sa discute cu recruiterii. Nici alte nume sonore precum IBM, Microsoft, Ubisoft, Vodafone nu au trecut neobservate.

Pozitiile se adresau mai ales specialistilor si asta s-a putut observa in randul participantilor de calitate. Desi era o aglomeratie infernala, s-a pastrat bunul simt iar oamenii au fost rabdatori si si-au urmarit scopul cu stoicism si calm. Ceea ce nu pot spune si despre sfintele moaste, de exemplu. 🙂

Mai multe detalii despre pozitii gasiti aici.

This slideshow requires JavaScript.