Lucruri pe care vrem sa le spunem, dar nu avem curaj

Trebuie sa deveniti indispensabili pentru a putea prospera in noua economie. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa deveniti remarcabil, patrunzator, artist, sa aveti har. Sa conduceti. Cea mai rea atitudine o constituie conformismul si statutul de rotita neinsemnata intr-un sistem gigantic. ” Seth Godin

Imi zicea cineva foarte intelept ca e mare lucru sa fii in contact cu tine. Cu persoana aia care esti tu cu adevarat si sa o sustii pana in panzele albe. Asta inseamna se pare, sa traiesti. Ca esti tu, autentic, in relatie cu sentimentele si emotiile tale si actionezi asa cum crezi tu de cuviinta, pentru a obtine ceea ce iti doresti.

De multe ori avem retinerea de a spune ceea ce simtim. De multe ori frica ne impiedica sa spunem ceea ce ne deranjeaza sau ceea ce credem noi ca nu merge intr-un anumit context.

Daca te uiti putin in spate, in trecutul tau, de cate ori nu ti s-a intamplat sa taci, sa nu spui ceea ce gandesti de frica sa nu pari absurd sau sa nu cumva sa te faci de ras? Atunci cand altcineva a dat acelasi raspuns care iti incoltise tie in minte si ti-a confirmat ca ai dreptate, nu te-ai simit putin (a se citi “destul de mult”) frustrat(a)? Ca sa iei tu laurii, recunoasterea?

Ia gandeste-te putin la asta azi! #foodforthought

its-ok-to-say-no