Trebuie sa crezi in tine!

Postarea asta este pentru tine.

Pentru tine, care esti student, te apropii de absolvire si inca nu stii ce sa faci mai departe in viata, desi toti te intreaba care e planul si unde vrei sa ajungi.

Pentru tine care ai ramas fara job  pentru ca ai fost dat afara sau proiectul tau s-a finalizat si iti faci griji pentru ziua de maine, vrei cu disperare sa iti gasesti un alt loc de munca si aplici incontinuu.

Pentru tine care ai decis sa faci o schimbare de specializare si mori de frica pe dinauntru nestiind daca ai luat sau nu decizia cea buna renuntand la ceva comfortabil, la un domeniu pe care l-ai facut toata viata pentru ca vrei sa incepi sa faci altceva, de la zero.

Pentru tine care ai renuntat la jobul de la 9 la 5 pentru propria ta afacere si acum te indoiesti de alegerea facuta caci ai zile in care muncesti mult mai mult si esti mai stresat, dar ai avut curajul sa faci asta, in ciuda tuturor.

Pentru tine, care stii exact ce iti doresti dar nu ai idee de unde sa incepi ca sa ajungi acolo. Stii ce vrei sa fii cand o sa cresti mare, stii adanc in sinea ta ce cale ai de urmat, dar nu ai un plan. Inca.

O sa iti dai singur seama. O sa vina raspunsul pur si simplu la tine. Natura are o modalitate surprinzatoare de aseza lucrurile. Pentru ca asa e viata. Totul se rezolva. Eu cred in tine! Trebuie sa crezi si tu!

 

untitled-picture